Forhandler av XO tannlegeunit

Dental Service AS er sertifisert forhandler av XO unit. I varegruppen  XO Flex finner du mer opplysninger om XO-unit og dens unike egenskaper.

 

ET ERGONOMISK GJENNONBRUDD - VAKKER OG FUNKSJONELL

Noen design trosser imitering og XO 4 er blant dem. Jacob Jensen Design og XO`s besetningsmedlemmer utviklet XO til å bli ulik alle andre dentaluniter.


XO 4 unit som benchmark.
Omfattende forskning ble gjennonført for å etablere XO 4 som målestokk for ytelse i ergonomisk design. Hver detalj er utformet for å imøtekomme den komplekse flyt av bevegelser og oppgaver som tannlegen går igjennom i løpet av arbeidsdagen.


Resultatet
XO 4 tilbyr:
Bedre komfort og sikkerhet for deg selv og dine pasienter.
Optimalisert arbeidsflyt og klinikk produktivitet.
Alle de praktiske funksjonene for å utfylle din faglige kompetanse - fra klinisk intensive aktiviteter til folk-intensive interaksjoner.


Utviklet for å imøtekomme dine behov.
XO 4 uniten er tilgjengelig for tannklinikker av alle størrelser. Med et produktspekter fra frittstående uniter til et komplett system som integerer alle dine prosesser og utstyr, vil XO 4 unitene tilpasse og justere seg til deg i løpet av dagen.
Du vil ikke finne noe annet som det, hvor som helst.

Verdens mest avanserte "user interface"
XO Smart Link er verdens mest avanserte brukergrensesnitt for dentaluniter, og er kun tilgjengelig på XO 4-6 dentaluniter der det leveres som standard. XO Smart Link er en PC-basert software løsning tilkoblet uniten.

XO Software utvider i stor grad funksjonaliteten til uniten, ved å gi muligheten til å anvende optimale dynamiske instrumentparametre, ved hjelp av begrepene "instrument programmer" og en komplett hands-free løsning for samspill med annen progamvare, som kjører på samme PC. XO Smart Link er et åpent systen, som tillater at det kontinuerlig oppdateres med nye funksjoner, i form av plug-ins, og gir mulighet for fullstendig tilpasning av alle aspekter.

RASKERE BEHANDLING MED STØRRE PRESISJON
Konseptet med instrument program og behandling tillater at instrumentenes brukerparametre kan innstilles svært detaljert. Eksepmler på dette er: hastighet, vannmengde, lufttrykk og moment.

XO Smart Link gir tilgang til avanserte funksjoner som ellers ikke er tilgjengelig, sååsom AUTO STOP funksjon og "reciprocal NiTi rotasjon for endodontiske behandlinger.
Det grafiske brukergrensesnittet vises på PC skjermen, og reflekterer kontinuerlig den nåværende tilstand til uniten, unit instrumentene og fotkontrollen.